khashmohayahoo

اصول تمیزکاری در آشپزخانه

تمیز کردن (ظروف و ظروف)


نکات مهم برای نحوه شستن ظروف و وسایل آشپزی برای مواد مختلف متفاوت است.
در این بخش وسایل شستشو و نظافت هر ماده توضیح داده خواهد شد.
شما نه تنها باید فضای داخلی ظروف را که با غذا تماس می گیرند ، بلکه قسمت بیرونی و ته آن را نیز به خوبی بشویید.


روش صحیح برای شستن تخته های خرد کردن


اگر هنگام آشپزی از تخته خردکن کثیف استفاده می کنید ، آلودگی باکتریایی از تخته خردکن به غذا منتقل می شود.
برای جلوگیری از این نوع آلودگی های ثانویه ، باید تخته های خرد کن را که به طور صحیح به پایان رسانده اید بشویید.

وقتی تخته خرد شده قدیمی است ، به طور حتم با علامت های چاقو آسیب می بیند.
در حقیقت ، آلودگی به لبه های چاقو وارد می شود و باکتریها تمایل به تکثیر پیدا می کنند ، بنابراین از بین بردن آلودگی ها و باکتری ها از داخل علامت های چاقو از اهمیت بالایی برخوردار است.

روند کار به صورت زیر است.


از بین بردن خاک


مواد شوینده را مالیده و با یک برس تمیز کننده تمیز به خوبی مالش دهید تا لکه های روغن و آلودگی های موجود در آثار چاقو پاک و پاک شود.

 

شستشو
مواد شوینده را به خوبی با آب یا آب گرم بشویید. به طور خاص ، اگر از پاک کننده استفاده کرده اید ، آبکشی کنید تا هرگونه لجن از بین برود.
در صورت باقی ماندن هرگونه آلودگی یا مواد شوینده ، عقیم سازی زیر موفقیت آمیز نخواهد بود.

 

عقیم سازی
با آب داغ یا سفید کننده ضد باکتری استریل کنید (هیپوکلریت سدیم: از روشی که روی برچسب نوشته شده دنبال کنید).
اگر کاسه شستشو به اندازه کافی مناسب برای تخته خرد کردن ندارید ، باید بخشی را که با مایع پوشانده نشده با پارچه بپوشانید تا مطمئن شوید سفید کننده به کل تخته رسیده است.
اخیراً نیز به نظر می رسد نوعی سفید کننده وجود دارد که می توان مستقیماً روی آن اسپری کرد.

بیشتر بخوانید: دستبند طلا ، میکروبلیدینگ چیست؟

 

خشک کردن
اجازه دهید خوب خشک شود (با پارچه تمیز پاک کنید تا سریع خشک شود). گذاشتن آن در زیر نور آفتاب کاملاً ایده آل است زیرا بوی سفید کننده از بین می رود و نور ماوراlet بنفش نیز اثر ضدعفونی کننده دارد ، اما مراقبت لازم است زیرا مقادیر زیادی از گرد و غبار ، باران و مدفوع پرندگان نتیجه عکس خواهد داشت.

 

ذخیره سازی
پس از خشک شدن ، تخته های خردکن را در جای خشک نگهداری کنید.

 

کلید شستن ظروف

اگر ظروف کثیف را در ظرفشویی یا ظرف شستشو قرار دهید و آنها را برای مدت طولانی بگذارید ، باکتری ها به سرعت تکثیر می شوند زیرا روی ظروف کثیف است.
به منظور به حداقل رساندن مواد مغذی برای باکتری ها ، قبل از قرار دادن آنها در محلول مواد شوینده ، آلودگی ظروف استفاده شده را به سرعت با آب داغ یا آب پاک کنید بدون اینکه مستقیماً داخل روده بشویید. در هنگام کاشی کاری آشپزخانه خود از چسب کاشی مقاوم در برابر نفوذ آب استفاده کنید.

به هیچ عنوان کثیفی نگذارید
آلودگی ظروف که به درستی شسته نشده اند منبع مواد مغذی باکتری ها است. برای پاک کردن کیک روی خاک نیز اقداماتی انجام دهید.

با دقت بشویید

مواد شوینده به خصوص در زمستان روشن می شوند ، بنابراین باید از آب گرم استفاده کنید.

همچنین در مورد بوتاکس پیشانی ، مانتو مجلسی ، راهنمای انتخاب لباس گرم نیز بخوانید

خشک شدن صحیح
تکثیر باکتری ها در هنگام خشک شدن ظروف دشوار است ، بنابراین اصلی این است که آنها کاملا خشک شوند.
بسیاری از افراد از خشک کن ظرف برای خشک کردن ظروف استفاده می کنند ، اما گاهی اوقات لکه های سیاه (قالب) روی آبکش ظاهر می شود.

وسایل حمام و سرویس بهداشتی به آینه سرویس بهداشتی و حمام خود بسیار اهمیت دهید، وجود آینه در حمام و همچنین در سرویس بهداشتی بسیار ضروری می باشد، که یکی از دلایل آن، منعکس کردن نور و روشن تر کردن فضا می باشد.
آبچکان نیز باید با دقت شسته و تمیز نگه داشته شود.
همچنین باید پارچه های ظرف را غالباً تعویض کنید و از پارچه هایی تمیز و خشک استفاده کنید.
پس از خشک شدن کامل ظروف ، آنها را در کمد درب دار نگهداری کنید تا پوشیده از گرد و غبار نشوند.

https://www.fukushihoken.metro.tokyo.lg.jp/shokuhin/eng/rensai/guide13.html

  • mi ilkhani

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی